spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Ioan Hora – noul jucător Gaz Metan Mediaș. Precizări legate de salariul acestuia

Știri din Județ

Publicitate

Ioan Hora este oficial jucătorul Gazului Metan

Ioan Hora, atacantul în vârstă de 31 de ani, fost jucător al FCSB a semnat duminică, 5 ianuarie, un contract cu o opțiune de prelungire pe încă un sezon cu Gaz Metan Mediaș.

Am considerat întotdeauna că rolul mass-media este de a informa corect, pornind de la informații clare și nu a de specula, sau de a construi materiale de presă pe baza unor informații fără niciun fel de bază reală. Datorită speculațiilor, pentru că nu pot fi numite altfel, care au apărut în mass-media cu privire la condițiile financiare în care s-a făcut transferul lui Ioan Hora la Gaz Metan, este de datoria noastră să venim cu o serie de precizări.

Contractul semnat de Ioan Hora este unul confidențial, dar salariul cu care acesta va fi remunerat pentru munca sa, nu este peste cel mai mare din cadrul grupului și se încadrează în plafonul salarial stabilit. Jucătorul nu a primit niciun ban la semnătură. Ca și ceilalți fotbaliști, acesta are prevăzut în contract bonusuri de performanță. Ioan Hora a semnat pe următoarele șase luni, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Acesta a venit cu sufletul deschis la Gaz Metan deoarece crede în proiectul nostru, are o relație foarte bună cu antrenorul Edi Iordănescu și dorește să intre cu echipa în play-off. -au precizat oficialii clubului Gaz Metan Mediaș

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?