Pompierii sibieni prezenți la datorie – 166 de cazuri medicale soluționate și 12 incendii stinse

Știri din Județ

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în perioada 01-05.01, pentru stingerea a 12 incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 166 cazuri medicale.

Alte 65 persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, la patru incendii manifestate la coșuri de fum (municipiul Sibiu și localitățile Chirpăr, Agârbiciu și Copșa Mică).

Alte opt incendii au avut loc la anexe gospodărești (localitățile Cârțișoara, Agnita, Richiș și Alămor), la un tomberon metalic (Sibiu, str. Nicovalei), la acoperișul unei case (localitatea Târnava, str. Dumbrăvii), la acoperișul unui garaj (localitatea Avrig, str. Râului) și la un adăpost de animale ( localitatea Bungard).

De asemenea, pompierii sibieni din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu și Stației Agnita au asigurat măsurile specifice din zona de competență în municipiul Sibiu, Piața Mare și în localitatea Agnita pe timpul evenimentelor dedicate Revelionului.

Totodată, salvatorii sibieni au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor în localitatea Șura Mică, pe timpul remedierii unei defecțiuni la conducta principală de gaz din localitate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri