24.1 C
Sibiu
duminică, 14 aprilie, 2024

Reținut după ce a furat împreună cu doi complici dintr-un apartament

Știri din Județ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, sibian, este cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de furt calificat. 

În fapt, în data de 5 ianuarie, în jurul orei 0320, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, aflați în patrulare în zona străzilor Aleea Seviș – dna Stanca din municipiul Sibiu, au observat 3 persoane al căror comportament a devenit suspect la observarea mașinii de poliție. Cele 3 persoane au abandonat mai multe bunuri și au fugit în direcții diferite.

 Polițiștii au reușit prinderea unuia dintre suspecți, precum și recuperarea bunurilor abandonate, respectiv: două televizoare și un cuptor electric. 

Cazul a fost preluat de către polițiștii din Postului de Poliție Șelimbăr, care în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au stabilit că în data de 5 ianuarie, în jurul orei 0300, trei bărbați au pătruns prin efracție într-un apartament iar din interior au sustras bunurile mai sus menționate. 

Întrucât, așa cum am precizat, exista suspiciunea rezonabilă că aceste bunuri provin în urma săvârșirii unei infracțiuni de furt din locuință, împotriva bărbatului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat. Ieri, 6 ianuarie, suspectul a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.  

În continuare sunt efectuate verificări în vederea depistării și conducerii la sediul Poliției Șelimbăr a celorlalte două persoane suspecte de complicitate la infracțiunea de furt calificat.   

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Începe sfertul CSO Voluntari – BC CSU Sibiu

Mesajul lui Dani Coman pentru fanii sibieni

Expoziție temporară la Muzeul Municipal Mediaș