17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Municipiul Sibiu participă la Târgul de Turism de la Viena

Știri din Județ

Municipiul Sibiu va fi prezent și în acest an la Târgul de Turism de la Viena care se va desfășura în perioada 16-19 ianuarie. Acest târg de turism a reușit să atragă 800 de expozanți din peste 80 de țări la ediția din acest an, în 2019 fiind vizitat de peste 150.000 de persoane.

“Austria este una dintre țările din care sosesc mulți turiști la noi în Sibiu, unul dintre factorii decisivi fiind legătura facilă, prin zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Sibiu. De aceea, am considerat că este o piață de pe care putem atrage în continuare turiști în Sibiu și că este potrivit să ne prezentăm oferta direct celor care caută destinații de vacanță la Târgul de Turism din Viena.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Sibiul va fi prezentat prin materiale de promovare tipărite, precum broșuri și hărți. Un reprezentant al Primăriei Sibiu va fi prezent la stand (în hala A, standul 0132) pentru a oferi informații despre obiective turistice și despre evenimentele cu tradiție care au loc la noi în oraș în fiecare an.

Târgul de Turism din Viena este recunoscut deja ca ocazia perfectă pentru publicul austriac să își planifice vacanța de vară.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri