12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

MINECRAFT – tematica generală a Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu”

Știri din Județ

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu și Asociațiunea ASTRA au organizat în colaborare sâmbătă, 18 ianuarie 2020, ediția a VII-a a Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu”. Concursul se adresează elevilor de clasa a VI-a și este inclus în Calendarul Concursurilor Interjudețene/Regionale Școlare fără finanțare din partea Ministerului Educației și Cercetării (poziția 114).

Ediția din acest an a concursului a avut ca tematică generală jocul video MINECRAFT, un joc foarte popular în întreaga lume. Au participat 303 elevi de clasa a VI-a din 51 de unități de învățământ din județele Alba, Mureș, Vâlcea și Sibiu. În baza rezultatelor obținute de participanți, organizatorii au acordat Premiul „Aurel Vlaicu”, 3 premii I, 3 premii II, 4 premii III, 6 premii speciale, 16 mențiuni și 26 de mențiuni speciale. Elevii cu cele mai bune rezultate:

Pentru organizarea și desfășurarea concursului au participat în mod voluntar 64 de cadre didactice din Sibiu, 25 de studenți de la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu și 16 elevi de la CNGL Sibiu.

Trofeele, medaliile și premiile acordate elevilor au fost asigurate din sponsorizări de Asociațiunea ASTRA și Asociația „Gheorghe Lazăr Sibiu 2007”. Detalii suplimentare, subiectele și rezultatele se găsesc pe pagina Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu (www.cngl.eu), secțiunea Proiectul „Aurel Vlaicu”.

Felicitări tuturor participanților, profesorilor și părinților lor și mulțumiri profesorilor, studenților și elevilor care au sprijinit voluntar organizarea și desfășurarea concursului!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri