spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Team Building USR: Pregătiri pentru alegerile locale

Știri din Județ

Publicitate

700 de membri USR, din țară și Diaspora, se întâlnesc în acest sfârșit de săptămână, în Sibiu, la Team Building-ul USR, aflat la a patra ediție în același oraș european.

„Mă bucur că împreună cu colegii din USR Sibiu reușim să organizăm al patrulea Team Building național care este focusat, de această dată, pe pregătirea pentru alegerile locale. Continuăm un proiect și să îl facem să producă efectele pe care le așteaptă și de care are nevoie o țară întreagă: administrație competentă, servicii funcționale și o reprezentare demnă făcută de oamenii cinstiți și profesioniști. Ne dorim să facem o Românie mai bună din care să nu mai vrea nimeni să plece”, precizează Dan Barna, președinte USR și deputat de Sibiu.

Membri USR, viitori consilieri locali și primari se pregătesc pentru alegerile locale din acest an și învață de la cei mai buni politicieni, și traineri și experți de renume din partea ALDE Europe, Friedrich Naumann Foundation (FNF) și National Democratic Institute (NDI). Printre invitații la eveniment se numără și vicepreședintele ALDE Europe Henrik Bach Mortensen, directorul executiv al Forumului European Liberal (ELF) Daniel Kaddik, viceprimarul Momentm, de district din Budapesta, Gelencsér Ferenc, europarlamentari și parlamentari USR.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…