5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Pieton lovit în urma unei coliziuni între o mașină și o autoutilitară

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs pe șoseau Alba Iulia, în dreptul străzii Grâului. Din primele informații, o conducătoare auto care se deplasa pe direcția centru – Aeroport s-a angajat într-un viraj la stânga spre strada Grâului fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare condusă din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei care circula pe stradă, în calitate de pieton și a unui copil minor din mașina femeii.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD în municipiul Sibiu, Șos.Alba-Iulia la un accident rutier produs între două autoturisme.
In urma impactului, un pieton-femeie aflată pe trotuar a fost acroșată .
S-au acordat îngrijiri medicale pentru femeia de aproximativ 78 de ani (pieton) care a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism membru inferior drept.
De asemenea un minor de aproximativ 10 ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Luther cu traumatism cranio-cerebral. “
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri