FOTO: Va fi noul Tribunal gata la timp?

Tribunalul Sibiu a anunţat în 29 octombrie 2019 că se va muta în clădirea deţinută de SC Casa Albă Independenta SA pe strada Ocnei. Termenul prin contract pentru ca proprietarul să amenajeze clădirea este de 6-10 luni maxim.

Astăzi se împlinesc 3 luni de la semnarea contractului şi lucrările de modernizare sunt în curs, dar într-un ritm foarte lent. Geamurile au fost schimbate toate şi o schelă înălţată pe laterala clădirii. Câţiva muncitori (puţini) descărcau materiale la intrare. Niciun indiciu că este un şantier cu forţe mari implicate.

Clădirea are 4950 mp utili pe care firma Casa Albă Independenţa SA şi-a asumat că îi va moderniza şi amenaja conform cerinţelor Tribunalului Sibiu. Suma agreată la plata chiriei lunare este de 65 de lei fără TVA pe metru pătrat, adică peste 300.000 de lei pe lună.

FOTO:

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *