4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Şedinţă liniştită la Consiliul Judeţean Sibiu

Știri din Județ

Consiliul Judeţean Sibiu a avut astăzi şedinţa lunară ordinară. Pe ordinea de zi au fost 24 de proiecte, aprobate în unanimitate de cei 30 de consilieri din totalul de 33. Vezi lista proiectelor aprobate aici.

Şedinţa a fost condusă de vicepreşedintele Marcel Luca, deoarece preşedintele Daniela Câmpean este de câteva zile în concediu de boală. Luca nu a avut prea mari probleme, în afara sistemului electronic de vot care nu a funcţionat, aşa că s-a votat cu mâna sus, ca pe vremuri.

Deşi mai sunt 3 luni până la debutul oficial al campaniei electorale pentru Consiliul Judeţean, şedinţa nu a fost animată politic de cei prezenţi. Cătălin Stanciu, liderul grupului PSD, a avut o tentativă timidă de interpelare la punctul 12 privind legalitatea Comisiei de selecţie a Consiliilor de Administraţie a structurilor subordonate Consiliului Judeţean. Juristul CJ, Anca Banciu i-a răspuns pe loc consilierului judeţean şi s-a trecut la votul proiectului, aprobat unanim, deci şi de consilierii PSD.

La finalul şedinţei s-a stabilit pentru 6 februarie ora 15 o şedinţă extraordinară pentru aprobarea bugetului local al judeţului.

VIDEO: Şedinţa CJ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri