12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Autobuze curate și igienizate pentru pasagerii Tursib

Știri din Județ

Societatea de transport public local Tursib, a decis să intensifice acţiunile de igienizare şi dezinfectare ale autobuzelor din flota proprie, mai ales din cauza faptului ca suntem în plin sezon al gripelor şi virozelor.

Igienizarea autobuzelor Tursib se realizează atât cu personalul propriu, cât şi prin intermediul unei firme private, cu care Tursib are contract.

Curăţenia se efectuează folosind produse profesionale, la care s-a adăugat în această perioadă şi dezinfectanţi, pentru a diminua puterea de răspândire a viruşilor.

Echipele de curățenie (proprii şi externe) igienizează și dezinfectează autobuzele atât pe timpul nopţii, cât şi în timpul zilei, atunci când maşinile se întorc în autobază. Soluţiile de dezinfectare cu acţiune rapidă se aplică pe suprafețele de contact (barele de susținere, validatoare, marginile scaunelor, etc.

Se iau toate aceste măsuri pentru ca autobuzele să arate și să fie cât mai curate şi igienizate pentru pasagerii noștri, deoarece un autobuz curat face întotdeauna călătoria mai plăcută.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri