7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Șofer drogat oprit de polițiști pe strada Banatului din Sibiu

Știri din Județ

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 19,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au testat cu aparatul DRUGTEST un localnic în vârstă de 25 de ani, care conducea un autoturism pe strada Banatului.

Întrucât rezultatul testării a fost unul pozitiv la substanța THC 5 Cannabis, conducătorul auto a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive. 

Tot în data de 30 ianuarie, în jurul orei 22,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un moped condus pe strada Bâlea.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel aflat la ghidonul mopedului este un adolescent în vârstă de 16 ani, din localitatea Șelimbăr, care nu deține permis de conducere, iar mopedul este neînregistrat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri