spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Străzile din Boița sub orice critică după fiecare ploaie. Au fost alocați bani pentru modernizarea lor

Știri din Județ

Publicitate

Străzile din comuna Boița, județul Sibiu arată sub orice critică după fiecare ploaie sau ninsoare. Oamenii sunt revoltați de noroiul de pe străzi și au declarat pentru Sibiu Independent că de multe ori evită să meargă chiar și până la magazin din cauza mocirlei care le murdăreşte încălțămintea. Situația este asemănătoare și în cazul mașinilor personale, de multe ori fiind necesară spălarea lor la intervale mici de timp.

„Situația cu noroiul de pe străzi este veche. Evitam pe cât posibil să ieșim pe străzi după ce plouă. Băiatul meu abia așteaptă să-l trimit la magazin să cumpere una, alta dar nu-l las pentru că se murdărește tare pe papuci sau alunecă și cade. La fel, cu mașina plec în fiecare dimineață la serviciu și o murdăresc foarte tare. Eu nu am rămas împotmolit niciodată dar am văzut cazuri la vecini. ” a declarat un locuitor din Boița.

Bani pentru asfaltarea străzilor

Aproximativ 7 milioane de lei au fost alocați de la bugetul local prin programul guvernamental PNDL pentru anul 2020 pentru modernizarea străzilor din comuna Boița. Aprobarea finanţării a venit încă de anul trecut de la Guvernul PSD. Este un motiv de bucurie pentru locuitorii comunei însă aceștia au declarat că procesul va fi cu siguranță unul greoi și de durată.

n
n
n
n
n
n
n
n
n
n
n
n
n
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?