spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Acuze grave contra fiului primarului din Turnu Roşu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE:

Primarul din Turnu Roşu, Stelian Istrate a luat legătura cu Sibiu Independent. Am încercat să luăm legătură anterior cu fiul dânsului, dar nu am reuşit. Primarul s-a arătat supărat de apariţia articolului pentru că el ştie că nu există niciun caz la Poliţie. De asemenea el ştia de incident de o lună şi a spus că a vizionat camerele de supraveghere din localitate şi a văzut că fata era beată şi s-a împiedicat şi a căzut. Stelian Istrate susţine că fiul său este nevinovat şi i s-a înscenat toată poveste. El a mai spus că va face demersuri legale contra celor care au generat această poveste, susţinând că „se vede că a început campania electorală”.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Istrate Flaviu este fiul primarului din Turnu Roşu. Zilele trecute mama unei fetiţe de 14 ani a depus plângere la Poliţie în care îl acuză pe Istrate Flavius de viol asupra fiicei sale. Fapta s-a petrecut conform părinţilor în Ajunul Crăciunului la un bal din localitate, într-un loc public. Poliţiştii sub îndrumarea procuratorului de caz au deschis un dosar, dar este în fază incipientă de audiere a părţilor şi martorilor. Nu există încă o măsură luată contra celui acuzat, pentru că reclamaţia a fost făcută la o lună de la presupusa comitere a faptei.

Conform reprezentanţilor IPJ Sibiu se va comunica la finalul cercetărilor soluţia dată de procuror. Dar fiind un caz unde cercetarea abia a început, nu pot oferi mai multe detalii.

Informaţia s-a răspândit însă în Turnu Roşu şi mulţi ne-au scris indignaţi că fiul primarului este încă în libertate. Surse judiciare au declarat pentru SIBIU INDEPENDENT că orice măsură nu se poate lua contra lui Istrate până acesta nu are starea de inculpat. Deocamdată sunt în faza cercetărilor preliminare. De asemenea surse din localitate ne-au declarat că Flavius Istrate era fostul iubit al surorii victimei. Ea se despărţise de acesta cu puţin timp înaintea balului. Iar motivul depunerii mai târziu a plângerii este că fata cea mică nu a spus nimic acasă, mama fiind se pare la muncă în străinătate.

Flavius Istrate este liftier la Maternitatea din Sibiu şi nu a putut fi contactat până la apariţia articolului.

Publicitate

32 COMENTARII

  1. Liftierul de la Maternitatea Sibiu, in timpul liber, acceseaza fonduri europene la greu prin Gal Tara Oltului. Sigur e un om foarte inteligent daca un liftier se pricepe asa de bine la fonduri europene. Alo ANI?

  2. Individul ăsta e la al doilea viol de care s-a aflat in Turnu Roșu, un infractor in toata regula. Si in cazul acela era vorba de o minora de 14 ani, si lucrurile s-au mușamalizat. Ce face politia? ALOOOOO! POLITIA??? Lasati infractorii liberi? Toată lumea stie cine e familia primarului din Turnu Roșu. Intrebati pur si simplu oamenii pe stradă să vedeti care e parerea. Majorității ii e frica sa vorbeasca pentru ca sunt agresivi si violenți, se invartesc in cercuri suspecte. dar toata lumea vorbeste pe la colturi si vestea despre aceasta nenorocire s-a raspandit rapid. COPILELE ASTEA SUNT TRAUMATIZATE PE VIAȚĂ! DE UN NENOROCIT. AJUTAT DE ALTI NENOROCIȚI. Pentru ca politie locala nu exista. A, dar exista camere de supravegheat in toata comuna. DAR cine are acces la imaginin? NUMAI PRIMARUL! Deci, cand pui lupul paznic la oi, normal ca totul se musamalizeaza! Si fiul infractor scapa nepedepsit. AȘTEPTĂM SĂ SE FACĂ DREPTATE!

    • Doamne ferește unde s-a ajuns , are vreo dovada copila asta “cuminte “ ? Totul este interpretat a fost geloasa pe relația lu soara-sa ..🤣
      Oricum am auzit și eu foarte multe despre ea.. nu vreau sa deschid subiectul despre aceasta individa ..
      După o luna de zile sa mergi la poliție sa reclami ca ești violată mi se pare deja absurd.. și plus ca nu are nici măcar o dovada 🤷‍♀️.
      Eu zic sa le spuã și părinților, ceea ce face , sa nu afle de la alții ! Și cu asta am spus tot !

  3. Aaaa și ca rămân fetițele traumatizate , pe bune ?! Ele nu mai sunt virgine de la 12-13 ani și asta nu din cauza unui viol , ci de buna voie ., dacă mai ieșiți un pic pe la Turnu Roșu aflați mai multe de la tineri din comuna . Așa ca sa ne vedem fiecare de treburile noastre.

  4. Trebuie mai întâi poliția sa vina sa întrebe tinerii cine ii fata care a fost “violată” ea fiind o fata ușuratică ce ști ce a pățit și acuma pe om nevinovat ca sa i “puna după cap” niște fapte care nu au fost săvârșite de fiul primarului , toată lumea știe sa acuze ceva ce nu este confirmat de politie și ceva ce nu este adevărat . Asta’i România din zilele noastre👏🏼

  5. Carina înseamnă ca asa ai fost si tu o vagaboanta ce sarea din floare in floare daca sti tu toate astea! Nu mai vorbi tu aiureli din astea daca esti in necunoștință de cauză!! Acum de frica la asemenea specimene sa le fie frică copiilor sa mai iasa pe strada si tot atât si părinților sa ii mai lase!! Ca se trezește un păr la p..ă de fiu ca a lu primarul sa faca asa ceva si sa mai zica ca a fost si un accident,ma al naibi accident mergea pe strada s-a împiedicat si a cazut cu p..a în păsărica la fata aia!!! Pușcărie merită nu altceva sau ce i-a făcut fetei alea sa pățească si el dar din partea unui negru!!!!

  6. Pentru Carina: Tu ai copii? Tu ai fată? Tu stii ce inseamna trauma asta pentru orice femeie, ca esti femeie?
    Asa ceva nu poate fi lasat trecut cu vederea. Esti aproape inumană sa afirmi sa ne vedem fiecare de treburile noastre. Cand abuzezi sexual pe cineva, se cheamă ca ești infractor.
    Si cand fapta e facuta in grup, de mai multi delicventi, unul care imobilizeaza victima, si unul care o violeaza, e de o gravitate fara margini . Esti femeie…nu cred ca ai vrea sa treci prin asa ceva.
    Si daca toti ar gandi ca tine, Dumnezeu sa ne ferească ce iad pe pamant ar fi. Cine e vinovat, sa fie pedepsit. Pedepsiți, ca au fost in grup nenorociții!

  7. Mai oameni buni , eu nu sunt nici un linge in fund a primarului , nu ma interesează , vreau doar sa spun , ca fetele astea cuminți nu sunt ceea ce pare , mai ieșiți și voi sa va vedeți și sa auziți ceea ce fac , femeiile voastre nu va fac ceea ce fac fetele astea de 14 ani …. și eu am fost copila da la 14 ani ma jucam elastic in strada, nu ma duceam sa iau câte o m..e …..și sa ma f.t cu cine apuc …, și da ar fi ok sa gândească lumea ca mine …, despre ce vorbim , ați rămas cu o mentalitate învechita cred …. ați fost voi acolo , ați văzut ce s-a întâmplat ?! Pe bune ?! Chiar nu ma interesează cazul , dar fetele ar cam trebui sa își vadă de treaba lor , nu sa umble din bărbat in bărbat …

  8. asta este o vrajeala pe fata,doar sa fi prost sa poti crede asa ceva.Pacat ca din cauza unor fete fara minte,se ajunge aici.Parintii,gresesc foarte mult,lucreaza prin strainatate crezand ca fetele lor sunt fetite cuminti.Toata lumea stiu ce fete sunt,asa ca in nici un caz nu poate fi vorba,de un viol.Dar cum am zis … fetite fara minte

  9. “ Simpatic” Istrate asta: era beata si s-a impiedicat si a cazut.🤔. Sa inteleg ca fi-su era intins pe jos,erect? Aha . Deci in Turnu Rosu, violul e justificat de la 14 ani in sus doamna Carina? Mult succes la dvs acolo in evul mediu…..

  10. Nu se incepe investigatie fara probe. Daca liftierul si-a pierdut vreun floc in chilotii minorei, a belit-o! Cat despre imaginile care arata nevinovatia, eu spun sa le cereti de la primarie( institutie publica nu SRL),organizati o vizionare la caminul cultural, liftierul e nevinovat, campania si reputatia primarului sunt intacte,iar voi, asistati la “ violarea” bugetului comunei inca 4 ani.Toata lumea castiga! Am fost si eu la Turnu Rosu.De la Podu Olt, pare idilic,dar, la intrarea in localitate miroase a dejectii umane. Ceva pute. Mult succes la dvs acolo, la Porcesti…..

  11. Art. 220.
    (1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum și orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 și 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

  12. (2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârșită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
    Jurisprudență

    (3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 și 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influența sa asupra victimei, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  13. Art. 218. – Violul
    (1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-și exprima voința sau profitând de această stare, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  14. De inceput o sa incep cu inceputu’
    Esti doar o ***** care face bani cu botu’
    Barca e acu’ prea mica tu te ridici sa spui ceva
    Lasa-l pe tata sa-ti explice: o s-ajungi la **** mea
    Nu-ti fie frica nu esti singura lista mea continua
    De-ar fi sa spun tot ce am de spus nu mi-ar ajunge-o strofa
    De 6 ani incoace sunt multi care dau cu zvonu’
    Si-o gramada care fac stirea cu telefonu’
    O parte din presa preseaza cacat

  15. Sau strâns lingăi primarului sa i ia partea violatorului, vedeti ca poate pățiți și voi la fel infecțiilor, apropo comentați când aveți mai mult de un colt de pâine în stomac, pentru ca dacă nu vorbiți numai prosti!!

    • Violator?? Ca sa acuzi o persoana, trebuie sa ai dovezi in acest sens. Si eu pot spune de dvs ca sunteti un pedofil. Oricine poate spune orice, pt a face RAU. In primul rand, limbajul dvs de mahala, spune totul.

  16. Sora „victimei” era impreuna cu Flavius in data de 27 decembrie, la o aniversare. Fericiti, zâmbăreți, i-a vazut o gramada de persoane care pot confirma. Cum adica erau despartiti cu ceva timp inainte de Ajunul Craciunului? Exista camere video, dovezi unde se vede clar ca totul este o minciuna. De asemenea, „victimei” ii plac drogurile, alcoolul si se vinde gratuit la primul venit. Asta o stiu cu totii. O mare minciuna, pacat ca dl primar a fost tarait fara voia sa in aceasta mizerie. Un om deosebit, cu caracter puternic, care a ridicat comuna la standarde europene. Sa le fie rusine depravatelor care vor sa faca rau cu orice pret, sper sa isi primească pedeapsa pentru toare minciunile inventate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri