FOTO: Șase persoane rănite într-un accident în localitatea Ruși

Un accident de circulație s-a petrecut pe DN 14, în zona localității Ruși, acolo unde două autoturisme s-au lovit frontal. Mai multe persoane primesc ingrijiri medicale, fiind conștiente.

Din primele cercetări, se pare ca accidentul rutier ar fi fost provocat de către șoferul care circula spre Mediaș, șoferul fiind din județul Neamț, care a depășit neregulamentar, încălcând marcajul continuu, și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus.

Trafic reluat în ambele direcții

“ISU Sibiu intervine de urgență cu trei echipaje Smurd, pe DN 14 în zona localității Ruși, la un accident rutier între două autoturisme. Se acordă îngrijiri medicale unui număr de șase persoane implicate, conștiente, policontuzionate. Intervenția se află în dinamică.” a declarata Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Au fost implicate șapte persoane. Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu trei persoane conștiente, după cum urmează, un bărbat de cca 39 de ani cu durere toracică, o femeie de cca 57 de ani si o tânără de cca 19 ani cu traumatisme cranio-cerebrale.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *