spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cine sunt fraţii morţi în accidentul de la Hosman

Știri din Județ

Publicitate

O familie din satul Ilimbav, comuna Marpod a pierdut totul vineri seara. Cei doi băieţi Andrei şi Gabi (19 şi 17 ani) au dispărut într-o secundă. Un accident de circulaţie pe DJ106 în zona Hosman le-a luat viaţa. Alături de ei a decedat şi un alt şofer, sibian, de 74 de ani. Un al treilea pasager, de 16 ani, din maşina fraţilor este la Spitalul Judeţean Sibiu cu multiple traumatisme.

Fraţii Andrei şi Gabi se îndreptau spre casa părintească din Ilimbav. Andrei lucra la firma Iony în Sibiu, iar Gabi era elev la liceu.

Prietenii, rudele şi sătenii au aflat de accident prin intermediul articolului publicat iniţial de Sibiu Independent. „Nu pot să cred”, „Nu am cuvinte”, „nu pot vorbi….” sunt declaraţiile printre lacrimi ale tuturor celor care i-au cunoscut. „Nişte băieţi harnici, ascultători, cuminţi” aşa îi caracterizează lumea din Ilimbav pe Andrei şi Gabi. „Au fost crescuţi cu respect şi muncitori” ne-a spus un alt localnic.

Primarul din Marpod a fugit la Spitalul Judeţean Sibiu unde au fost aduse victimele. Din păcate fraţii Andrei şi Gabi nu mai trăiau. „Tinerii sunt vecini cu mine” a declarat Nicolae Ţibanu, primarul din Marpod, cu o voce îndurerată.

Foto: Facebook, conturi publice

Gabi
Andrei
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor