17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV FOTO: Centrul de agrement Ocna Sibiului este locația secretă de carantină

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Vezi reacția Direcției de Sănătate Publică din Sibiu

SIBIU INDEPENDENT a aflat pe surse că Centrul de agrement din Ocna Sibiului este una dintre cele două locații secrete pe care autoritățile le-au ales ca loc de carantină în cazul în care unul sau mai mulți oameni sunt depistați pozitiv cu CORONAVIRUS.

Tabăra de agrement din Ocna Sibiului are 97 de locuri și este situată în zona lacurilor aflate la intrarea dinspre Sibiu. Locația are apă curentă însă nu dispune de surse de încălzire, ea fiind deschisă doar pe timpul verii.

Deși inițial am găsit lacătul pe poartă, am reușit să-l găsim pe administratorul centrului care ne-a confirmat că acesta este locația aflată în consemn în cazul în care sunt cazuri de coronavirus.

“Suntem în consemn cu ăștia, cu corona……În caz că… te aduce aici. Aici nu este căldură deloc dar apă este, nu-i problemă. Vă dați seama că dacă aduce unu dinăla aici, s-a dus tabăra. Ce copii mai vin aici? Nici stațiunea nu o să mai meargă! Nu o sa mai vină NIMENI!”

Camerele au 2,3,4 sau 6 locuri și dispun de paturi etajate. Apa caldă este asigurată de un boiler iar grupul sanitar este la comun. În ceea ce privește căldura, centrul are în dotare niște aeroterme mici care din spusele persoanei contactate, nu ar face față.

L-am contactat pe primarul orașului Ocna Sibiului, Claudiu Predescu care s-a arătat foarte surprins de această informație.

“Să știți că eu nu știu nimic. Chiar nu știu nimic, o să dau un telefon la Prefectură. Deci chiar îmi spuneți o surpriză! Oficial, dar nici măcar neoficial nu m-a anunțat nimeni despre acest lucru. Sunt foarte surprins!” a spus primarul Claudiu Predescu

IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri