spot_img
14.1 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

SONDAJ: La Cisnădie, Huja cotat cu peste 80%

Știri din Județ

Publicitate

81,25% din cisnădienii intervievaţi au declarat că îl vor realege primar pe Gheorghe Huja la alegerile locale pentru Primăria Cisnădie din iunie 2020. Rezultatul a fost prezentat astăzi pe pagina de Facebook a Simpatizanţilor PNL Cisnădie. Sondajul a fost realizat în 5 puncte din oraş de studenţi ai Facultăţii de Jurnalistică în Cisnădie pe 872 de persoane.

Publicitate

Întrebarea a fost de tip deschis: ,,Dacă mâine ar avea loc alegeri locale pe cine ați alege primar al orașului Cisnădie?”. Nu s-a dat nici un nume, oamenii spunând singuri numele candidatului favorit.

Conform aceleiaşi surse au mai fost numiţi în restul de 18,75%: Gabriel Florea (ALDE), Rodica Velţan (USR), Cornel Vintilă (PER), Vasile Lepșa (PMP).

Acesta este al doilea sondaj.

Publicitate

2 COMENTARII

 1. Rezultatele sondajului sunt nerelevante.

  1. Ma indoiesc ca echipa de sondaj a intervievat cetateni din Cartierul Arhitectilor care de obicei nu il agreaza pe actualul primar datorita problemelor cauzate acolo.
  2. Intervalul de timp din zi al sondajului e foarte important. Intre 8-16 oamenii muncitori sunt la lucru. Pensionarii si asistatii sunt pe strazi si atare pot fi intervievati.
  3. Nestiind strategia
  de aplicare a sondajului, rezultatul devine doar un exercitiu al celor de la jurnalism.

  Este a doua oara cand primarul se declara favorit in sondaje, ambele sondaje fiind facute in conditii profund favorabile dansului.
  Asta este strategia de manipulare.
  „Defineste o situatie ipotetica ca reala si ea va deveni reala prin consecintele ei”
  Adica spune oamenilor cat de bine sta o persoana in sondaje iar cei indecisi o vor vota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri