spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

ALDE SIBIU: Şefa PNL Sibiu, Raluca Turcan, vrea alegeri cu orice preţ (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Într-un comunicat de presă transmis către mass media, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu, scoate în evidență dorința exagerată a Ralucăi Turcan, șefa PNL Sibiu, de a obține „cu orice preț” organizarea alegerilor locale. Potrivit sondajelor interne ale partidului PNL, românii au alte preferințe în ceea ce privește votul, spune ALDE Sibiu, iar acesta ar fi motivul insistențelor care nu mai țin cont de creșterea numărului de infectări cu Covid-19.

Recenta declaraţie publică a şefei PNL Sibiu, Raluca Turcan că pentru Guvernul PNL organizarea alegerilor locale este o prioritate maximă ne demonstrează încă odată că actualei puteri nu-i pasă deloc de sănătatea românilor. În contextul a trei zile consecutive de recorduri la îmbolnăvirile cu SARS-COV-2, Turcan îşi dă arama pe faţă şi declară că alegerile locale se vor ţine, indiferent de epidemia de coronavirus. Dispeararea manifestată de Turcan are legătură cu sondajele interne ale PNL care i-au arătat că partidul se prăbuşeşte în intenţiile de vot ale românilor.

Zi de zi nu ştim ce lucrează doamna Turca pentru Guvern, ca vicepremier, pentru că ea este prezentă la sesiuni foto şi video peste tot prin judeţul Sibiu. Înţelegem că este în campanie electorală pentru Parlament, dar să ai atâta timp la dispoziţie pentru acţiuni electorale, în detrimentul muncii pentru care eşti plătită la Guvern, denotă o crasă lipsă de responsabilitate.

Raluca Turcan ne demonstreză dispreţul şi aroganţa PNL faţă de nevoile reale ale românilor. Pademia de coronavirus este bună pentru Guvernul PNL, doar când are contracte de câştigat de pe urma ei. Apoi dispare pandemia, când trebuie făcute rapid alegeri locale pentru ca partidul să nu se trezească fără primari şi consilieri prin toată ţara.

Raluca Turcan ne arată cum ţine cu dinţii de putere şi ar face orice, chiar şi să pună în pericol populaţia, pentru a prinde încă 4 ani oamenii ei posturi cheie în administraţia locală.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului