5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

PNL SIBIU a decis: Daniela Cîmpean pentru președinția Consiliului Județean și Adrian Bibu pentru Primăria Sibiu (C.P.)

Știri din Județ

Conducerea PNL Sibiu i-a propus pe cei doi candidați Daniela Cîmpean pentru președinția Consiliului Județean și Adrian Bibu pentru Primăria Sibiu

Propunerile pleacă de la preferințele sibienilor care apreciază PNL la nivel national și de la încrederea sibienilor în PNL la nivelul județului Sibiu.

De asemenea, aceste propuneri pleacă de la premiza că Partidul Național Liberal este mai determiant ca oricând să ofere o bună guvernare locală în parteneriat cu Guvernul PNL și cu președintele Klaus Iohannis.

În plus, propunerile noastre au la bază aprecierea sibienilor în activitatea Consiliului Județean Sibiu și a președintei Consiliului Județean, Daniela Cîmpean.

VEZI SONDAJUL PNL

Facem aceste propuneri către sibieni și către conducerea PNL pornind de la aprecierea activității PNL din Consiliul Local care a avut în Adrian Bibu o voce puternică, implicată și responsabilă.

Aceste propuneri sunt un angajament de responsabilitate și de încredere al PNL, de prețuire pentru sibieni, pe care îi asigurăm de implicare și de deschidere.

Din momentul în care PNL a ajuns la guvernare a dat României în 3 luni proiecte importante pe care PSD nu le-a dat în 3 de ani.

De îndată ce am ajuns la guvernare, am avut grijă să corectăm bugetul pentru a putea asigura plata salariilor, pensiilor, drepturilor de asistenţă socială, plata facturilor pentru programele de investiţii (în special PNDL), restanţele acumulate de luni de zile către agenţii economici privaţi (rambursări de TVA, concedii medicale). Majoritatea acestor domenii au fost lăsate de Guvernul PSD fără finanţare: pensii, salarii, plăţi către antreprenorii privaţi.

 Am acoperit toate aceste plăți la rectificare, deși la preluarea guvernării am găsit 2,2 miliarde de lei lipsă din bugetul de pensii, 3,2 miliarde de lei lipsă de la Fondul de sănătate, facturi neachitate de peste 5 miliarde de lei la PNDL și peste 5 miliarde de lei soldul de TVA nerambursat.

Proiectele derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală au fost deblocate, iar fondurile au fost alocate într-un mod transparent, corect și nediscriminatoriu.

Fonduri europene blocate la finalul anului trecut, în cuantum de 600 milioane de euro, au fost deblocate și suplimentate în valoare 1,4 miliarde de euro de guvernul PNL.

Am pus pe masa românilor proiecte blocate de 30 de ani pentru dezvoltarea României și pentru interesul public și ne dorim ca pe termen lung românii să ne aibă parteneri de încredere.

Echipa PNL Sibiu este mai puternică, mai unită și mai determinată ca oricând să câștige alegerile.

Raluca Turcan, preşedinte PNL Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri