17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

ALDE SIBIU: Primarul din Turnu Roşu a pierdut calitatea de membru al partidului (CP)

Știri din Județ

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, Președinte ALDE Sibiu a transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă referitor la Primarul Comunei Turnu Roșu care și-a pierdut membralitatea pentru neplata cotizaţiei conform regulilor interne ale partidului.

ALDE SIBIU mereu a pledat pentru o politică făcută corect, pentru cetăţeni. Din păcate am remarcat că deşi am spijinit mulţi politicieni din judeţ pentru a ajunge primari sau consilieri locali, aceştia au trădat doctrina politică a ALDE.

Publicitate

Astăzi am constatat pierderea calităţii de membru ALDE a domnului primar Stelian Istrate. Acesta conduce primăria Turnu Roşu. Din păcate domnul Istrate nu a mai plătit cotizaţia de peste 8 luni de zile la partid şi a evitat constant în ultima perioadă orice legătură cu partidul care l-a adus în fruntea localităţii Turnu Roşu. Precizez că domnul Stelian Istrate NU a fost exclus din ALDE, ci a fost radiat din baza de date şi a pierdut calitatea de membru pentru neplata cotizaţiei conform regulilor interne ale partidului.

Aflăm cu întristare că această campanie electorală este începută cu stângul de unii politicieni. Avem de-a face cu o politică dură de racolare a aleşilor ALDE de către actualul lider local al PMP, Ion Ariton. El însuşi a fost membru ALDE Sibiu şi a fost exclus pentru neplata cotizaţiei.â

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic