8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ALDE SIBIU: Primarul din Turnu Roşu a pierdut calitatea de membru al partidului (CP)

Știri din Județ

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, Președinte ALDE Sibiu a transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă referitor la Primarul Comunei Turnu Roșu care și-a pierdut membralitatea pentru neplata cotizaţiei conform regulilor interne ale partidului.

ALDE SIBIU mereu a pledat pentru o politică făcută corect, pentru cetăţeni. Din păcate am remarcat că deşi am spijinit mulţi politicieni din judeţ pentru a ajunge primari sau consilieri locali, aceştia au trădat doctrina politică a ALDE.

Astăzi am constatat pierderea calităţii de membru ALDE a domnului primar Stelian Istrate. Acesta conduce primăria Turnu Roşu. Din păcate domnul Istrate nu a mai plătit cotizaţia de peste 8 luni de zile la partid şi a evitat constant în ultima perioadă orice legătură cu partidul care l-a adus în fruntea localităţii Turnu Roşu. Precizez că domnul Stelian Istrate NU a fost exclus din ALDE, ci a fost radiat din baza de date şi a pierdut calitatea de membru pentru neplata cotizaţiei conform regulilor interne ale partidului.

Aflăm cu întristare că această campanie electorală este începută cu stângul de unii politicieni. Avem de-a face cu o politică dură de racolare a aleşilor ALDE de către actualul lider local al PMP, Ion Ariton. El însuşi a fost membru ALDE Sibiu şi a fost exclus pentru neplata cotizaţiei.â

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș