18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Primăria Municipiului Mediaș interzice manifestările publice sau private care depășesc 1000 de participanți

Știri din Județ

Primăria Municipiului Mediaș a luat act de Hotărârea nr. 6 a Grupului de Suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, prin care a fost dispusă interzicerea, la nivel național, a tuturor manifestărilor publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1.000 de persoane.

La nivelul municipiului Mediaș, am avut discuții pentru analizarea măsurilor care se impun în cazul tuturor activităților care vor avea loc în perioada următoare și doresc să asigur populația că în acest moment nu este cazul să ne alarmăm, deoarece situația se află sub control. Măsurile prevăzute atât la nivel local, cât și național, au menirea de a preveni răspândirea acestui virus, de aceea fac apel la populație să rămână calmă și să acționeze cu discernământ.“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Așadar, pentru a limita răspândirea coronavirusului COVID-19, în perioada 8 – 31 martie 2020 (cu posibilitate de prelungire) vor fi interzise și la nivelul municipiului Mediaș manifestările publice sau private, care au un număr de participanți mai mare de 1.000. Pentru evenimentele la care se estimează prezența unui număr mai mic de persoane, este obligatorie solicitarea avizului autorității locale competente, respectiv a Direcției de Sănătate Publică Sibiu, care va aviza favorabil sau va refuza desfășurarea unor anumite manifestări, în funcție de natura evenimentului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc