De ce a fost blocată strada Andrei Șaguna din Sibiu?

Lucrările de reabilitare a Băii Populare Sibiu au continuat cu o etapă foarte importantă: transportul și amplasarea subterană, în curtea Băii Populare, a unui punct de transformare de 22 de tone care asigură alimentarea cu energie a Băii Populare și a Spitalului de Pediatrie, un echipament de ultima generație achiziționat din Polonia. 

Publicitate

Sâmbătă, 7 martie, a fost transportat și instalat noul post de transformare care va alimenta Baia Populară Sibiu, după finalizarea lucrărilor ample de reabilitare. Acțiunea a fost una spectaculoasă fiind necesară o macara de foarte mari dimensiuni care a ridicat transformatorul peste clădirile de pe strada Andrei Șaguna și l-a amplasat în curtea interioară a Băii. – precizează Primăria Municipiului Sibiu pe pagina lor oficială de facebook.

Publicitate

Operațiunea s-a va desfășurat pe parcursul zilei de sâmbătă, 7 martie, între orele 7.00 și 23.00. Din cauza căii de acces înguste către curtea Băii Populare, punctul de transformare a fost amplasat în locație cu ajutorul unei macarale de mari dimensiuni, care a fost ridicat pe deasupra clădirilor de pe strada Andrei Șaguna.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *