spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

A condus băut și a acroșat o mașină parcată la doi pași de sediul poliției Sibiu

Știri din Județ

La data de 11 martie, în jurul orei 16:00, în municipiul Sibiu, un cetățean străin în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o alee din zona Bulevardulului General Vasile Milea, în apropierea sediului I.P.J. Sibiu, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure și a acroșat un autoturism parcat. Evenimentul a dus la avarierea ușoară a celor două autoturisme.

Testarea alcoolscopică a șoferului, însă, a dus la întocmirea unui dosar penal, în condițiile în care rezultatul afișat de aparatul etilotest a fost de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

La data de 11 martie, în jurul orei 17:30, în localitatea Rășinari, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Șaguna de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Slimnic.

Din verificările efectuate, s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturismul în cauză este unul fals.

La data de 11 martie, în jurul orei 18:30, pe DJ 105G, în afara localității Sadu, polițiștii rutieri au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu II, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

La data de 12 martie, în  jurul orei 04:00, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Galați, a condus un autoturism pe DJ 106G dinspre Dobârca spre DN1, iar în momentul virajului la stânga pentru a pătrunde în drumul național a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, gălățeanul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș