Vineri 13. FDGR lansează bomba pentru alegerile locale

Publicitate

Astăzi Adunarea generală a Organizației județene Sibiu a FDGR a hotărât să îl propună pe Gabriel Tischer, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu. De asemenea la Cisnădie, FDGR va avea candidat la funcţia de primar pe Robert Krafft.

O altă decizie priveşte susţinerea pentru încă un mandat la Primăria Sibiu a doamnei Astrid Fodor. La Avrig, FDGR îl propune pe Vasile GAVRILĂ, actualul viceprimar, pentru funcţia de primar al oraşului.

S-a mai decis ca organizaţia FDGR să aibă liste complete la alegerile pentru Consiliul județean Sibiu, Consiliul municipal Sibiu și Consiliul local al orașului Avrig. Iar la consiliile orășenești sau comunale în Cisnădie, Agnita și Laslea să aibă liste de candidaţi (incomplete).

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

1 Comment

  1. Fara Gabriel Tischer va rugam frumos!
    Nu a facut nimic cu aeroportul poluant fonic si toxic pentru populatie.De ce l-am dori sa conduca ceva in Sibiu?
    Toata dezvoltarea la aeroportul Sibiu a fost doar pe partea germana.Nu este discriminare asta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *