10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Bărbat găsit decedat pe marginea drumului dintre Agârbiciu și Ruși

Știri din Județ

În această seară, în jurul orei 22,00, un bărbat a sesizat faptul că pe DN 14, între localitățile Agârbiciu și Ruși, pe sensul de mers Mediaș – Sibiu, se află o persoană căzută pe carosabil.
Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei în cauză.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Șeica Mare, al cărui deces ar fi survenit în urma producerii unui accident rutier cu părăsirea locului faptei de către conducătorul sau conducătoarea auto.

Cercetările continuă în vederea identificării autovehicului implicat în producerea accidentului și stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul bărbatului.

În zonă se circulă îngreunat.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd pe DN 14 între localitățile Agârbiciu și Ruși , la un accident rutier un pieton acroșat de un autoturism. Din păcate, pietonul, un bărbat de aproximativ 53 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitarea si a fost declarat decedat de către medic la locul intervenție.” a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri