19.1 C
Sibiu
vineri, 02 iunie, 2023

Miracolul continuă: Crucea Roșie alături de persoanele vulnerabile în timpul pandemiei

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Cruea Roșie Sibiu, cu ajutorul voluntarilor din cadrul platformei ”Vă ajutăm din Sibiu” și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, în special al domnei Președinte Daniela Câmpean, a realizat o nouă distribuție de alimente perisabile de la depozitul din cadrul Sălii Transilvania. 

Astfel, am reușit să distribuim o cantiate de 5.700 de ouă, 3.000 de conserve, aproape 300 de kg de carne (produse afumate, semiafumate și mezeluri) și 80 de kg de sana.

Toate acestea au ajuns la sute de peroane vulnerabile din județul Sibiu, prin intermediul programelor sociale derulate de Primăria Municipiului Sibiu, Arhiepiscopia Ortodoxă, Asociația Filantropia ”Sf. Nicolae ”, Asociația Acord, Primăria Comunei Turnu Roșu, Căminul de Vârstnici din Marpod și Căminul de Vârstnici din Ighiș.

O parte dintre alimentele perisabile au fost donate și Spitalului Clinic Județean. 

poza b
poza a
poza c

Mulțumim tuturor acestor instituții pentru buna colaborare și volutnarilor noștri implicați, în special lui Sorin Neamțu care ne-a ajutat cu transportul acestor alimente.

Pentru a susține proiectele noastre umanitare din perioada aceasta, ne puteți ajuta cu donați în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri