spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Grupul „Vă ajutăm din Sibiu” – Creat de oameni, pentru oameni

Știri din Județ

Publicitate

Un grup de Facebook, creat de niște oameni minunați, a adus zeci de zâmbete pe fețele celor mai puțin norocoși. “Vă ajutăm din Sibiu” a adunat peste 8000 de membrii.

Acest grup a fost înființat chiar la începutul pandemiei de coronavirus și a venit inițial în sprijinul celor care aveau nevoie de medicamente, hrană la domiciliu și echipamente de protecție.

Zeci de oameni și-au arătat suportul și disponibilitatea de a se deplasa cu mașina personală pentru a ajuta persoanele vârstnice sau aflate în zone greu accesibile, totul în mod absolut gratuit.

Mai mult, oamenii care au stat acasă și au făcut curățenie prin gospodărie, au ales să doneze frigidere, paturi, dulapuri, mese și orice alt lucru care putea fi refolosit.

GRUPUL VĂ AJUTĂM DIN SIBIU (CLICK AICI)

Campanie de colectare a telefoanelor și calculatoarelor nefolosite

Fiecare om are în casă cel puțin un dispozitiv electronic defect sau care nu îi mai satisface nevoile. Astfel, oamenii de pe grup au ales să doneze acele aparate, în special pentru elevii proveniți din familiile defavorizate și care nu au cum să le ofere copiilor prezență școlară on-line.

Zeci de calculatoare și telefoane mobile au fost colectate de către voluntari și reparate, astfel mulți copii cu o situație financiară precară, au reușit să participe la cursurile on-line inițiate de educatori și profesori.

Caravane cu alimente și electrocasnice prin județul Sibiu

Pentru că acest grup a fost făcut de oameni, pentru oameni, mai multe persoane s-au organizat și au împărțit alimente și electrocasnice prin mai multe orașe din județul Sibiu. Tone de alimente, televizoare, calculatoare, biciclete și alte lucruri necesare au ajuns la familiile defavorizate.

o
n
n
o
o
o
n
o
o
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri