spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Regele Cioabă se implică în lupta anti-COVID

Știri din Județ

Publicitate

Regele romilor, Dorin Cioabă se implică activ în lupta cu noul virus COVID-19, comunitatea lui fiind sub atenta sa supraveghere.

Acesta a declarat în exclusivitate pentru ziarul Sibiu Independent că sunt mai multe persoane din comunitatea care se află în izolare la domiciuliu sau în carantină instituționalizată.

Mai mult, o persoană de 45 de ani este la spital, confirmată pozitiv cu coronavirus.

“L-a luat ambulanța la spital, apoi i-au dat drumul acasă. După scurt timp l-au rechemat la spital și i-au făcut testul, rezultatul fiind pozitiv” a declarat Regele Cioabă

Acesta este alături de cei aflați în suferință și le oferă tot ajutorul de care au nevoie, fie prin alimente sau sfaturi utile.

Sălile unde aceștia se întâlneau au fost dezinfectate iar toate adunările cu public numeros au fost anulate. Îndemnul său pentru restul cetățenilor este acela de A STA ACASĂ, spre binele fiecăruia.

Întrebat dacă și-a făcut testul pentru coronavirus, Dorin Cioabă a declarat că se simte bine și nu are motiv de îngrijorare. Doar în momentul în care apar primele simtome, o să ceară să îi fie făcut testul.

Referitor la informațiile apărute în presă, conform cărora o persoană a murit din cauza virusului COVID-19, Regele le-a negat, afirmând că imediat după deces, rezultatul testului a fost NEGATIV, cauza fiind o insuficiență renală, boală de care se știa de multă vreme.

“În această dimineață a murit la spital un frate al bisericii noastre. Deși inițial toată lumea a crezut că din cauza noului virus, rezultatul a venit astăzi, fiind negativ. Avea probleme medicale mai vechi și urma să înceapă procedura de dializă. Dumnezeu să-l odihnească! “ a mai declarat Dorin Cioabă, Regele Romilor

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Cum se implica regele? A donat si el ceva….din banii aia care numai liciti nu sunt? Da din clanta asteptand implicarea statului pentru conationalii lui proaspat sositi din locurile unde nu mai aveau de la cine ciordi…Si acum vrea testare generala, desi niciunul nu a contribuit la bugetul CAS, CASS etc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri