spot_img
13 C
Sibiu
joi, 09 mai, 2024
spot_img

Teatrul “Gong” mai aproape de sibienii aflați la domiciliu

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu mută, în luna aprilie, opt spectacole în mediul online.

Publicitate

Înregistrările din arhiva instituției vor fi distribuite în regim de „live-stream”, cu titlu gratuit, pe pagina de Facebook a teatrului

Luna aprilie deschide cortina Teatrului „Gong” spre o dimensiune fantastică, cu un imaginar fabulos, în care cei mici vor descoperi că e în puterea fiecăruia dintre noi să schimbăm în bine lumea din jurul nostru. Seria de spectacole prezentate atât în limba română, cât și în limba germană, cuprinde un portofoliu de producții ce îmbină atât tehnica teatrului de animație cu păpuși, cât și jocul actorilor la vedere, în creații muzicale și exaltante, pentru toate vârstele. 

„Magia teatrului de animație se mută în online. E o perioadă dificilă pentru noi toți, dar e important să rămânem împreună, chiar și de la distanță, pentru că doar împreună vom reuși, asemenea eroilor din poveste! Ne aliniem așadar acestei mode online, cu inima deschisă pentru toți cei care ne-au recomandat să punem la dispoziție aceste imagini înregistrate, pentru bucuria celor mici! Ziua de marți va fi dedicată spectacolelor în germană, iar sâmbăta celor în limba română. Vreau să le mulțumesc, totodată, creatorilor acestor spectacole pentru că au acceptat această invitație.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu Dinamo

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr