spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc din Sibiu A ÎNCEPUT

Știri din Județ

Publicitate

ZIARUL SIBIU INDEPENDENT TE VA ȚINE INFORMAT CU PRIVIRE LA PROGRAMUL VIITOR DE DEZINFECȚIE

Publicitate

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă joi, 2 aprilie, cu cartierele Țiglari și Terezian, utilizându-se substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

ATENȚIE!! Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri.

Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor. 

Menționăm că această acțiune se desfășoară în conformitate cu obligațiile indicate în Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020, costurile fiind suportate din bugetul local al Sibiului. 

Continuăm în paralel și următoarele acțiuni: 

  • Spălarea carosabilului cu detergent s-a reluat de miercuri, 1 aprilie când temperaturile au crescut, operațiunea fiind oprită temporar din cauza ninsorii și a temperaturilor sub pragul de îngheț. Miercuri, 1 aprilie s-a intervenit în zona centrală, precum și în cartierele Gușterița , Lupeni și Reșița. 

Joi, 2 aprilie se va interveni în cartierele Terezian, Turnișor, în zona centrală și în zona industrială vest.

  • Igienizarea cu substanță dezinfectantă a zonelor pietonale circulate (trotuare, alei, zone pietonale, pasaje, scări, stații de autobuz). Miercuri, 1 aprilie s-a intervenit cu prioritate pe trotuarele din zona străzilor Grâului, Orzului și Trifoiului și se continuă acțiunea și în alte zone ale orașului. 

Joi, 2 aprilie sunt programate cartierele Gușterița și Lupeni și zona centrală. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig