spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: Secţia de Gastro a spitalului judeţean a intrat în dezinfecţie. 9 cadre medicale testate pozitiv

Știri din Județ

Publicitate

ACTAULIZARE: Prefectura Sibiu a confirmat informaţia publicată de SIBIU INDEPENDENT. 9 cadre medicale din secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu au fost depistate pozitiv la testul pentru noul coronavirus. „În ceea ce privește situația cadrelor medicale din județul Sibiu, până în prezent un număr de 14 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea 9 sunt cadre medicale de pe secția de Gastroenterologie a Spitalului Județean Sibiu” a declarat Andreea Ştefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

SIBIU INDEPENDENT a aflat pe surse medicale de încredere că secţia Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu a fost închisă pentru dezinfecţie la sânge. Cauza este se pare posibila infectare a doi medici şi unele asistente de pe secţie.

Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean, ne-a declarat că are voie să confirme doar faptul că secţia de Gastroenterologie este în proces de dezinfecţie. Despre cazuistica privind coronavirus ne-a declarat că nu poate spune nimic, fiind exlucsiv atribuţia Prefecturii Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu a mai precizat că secţia oricum este dedicată acum, conform ordinelor, doar cazurilor de pacienţi cu COVID-19 care suferă şi de boli specifice Gastro. Restul bolnavilor cu boli gastro, dar non-COVID sunt trataţi la Spitalul CFR, conform procedurii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului