spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un sibian în echipa militară de la conducerea Spitalului Judeţean Deva

Știri din Județ

Publicitate

Armata României, prin Direcția medicală a fost solicitată să desemneze o conducere temporară pentru Spitalul Județean Deva. În echipa de trei persoane aflate de azi la conducere se numără şi locotenent colonel Ciopei Ioan Cătălin, din structura de asigurare logistică a Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” Sibiu. Ciopei are experiență în teatrul de operații în Afganistan şi va asigura coordonarea serviciului administrativ.

Locotenent colonel Vlase Constantin Marinel, medic specialist boli infecțioase, director medical la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Aristide Serfioti” Galați, cu două misiuni în teatrele de operații, în Afganistan, va asigura funcția de manager la Spitalul Județean Deva.

Alături de dumnealui, domnul maior medic Țambrea Bogdan Ion, instructor superior – catedra de pregătire medico-militară din Secția de Pregătire medico-militară Târgu-Mureș, din cadrul Institutului Medico-Militar, cu experiență dobândită în misiuni în teatrele de operații din Balcani, va asigura funcția de director medical.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri