spot_img
22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Primăria Sibiu: ” Începem montarea dispozitivelor cu gel dezinfectant în scările de bloc.”

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu anunță finalizarea acțiunilor de igienizare și dezinfecție a scărilor de bloc. O a doua acțiune este programată din 22 aprilie. De asemenea, începând de luni, 13 aprilie începe montarea dispozitivelor cu gel dezinfectant la scările de bloc.

Publicitate

Ordinea zonelor unde vor fi montate dispozitivele cu gel dezinfectant:

Dioda

Turnișor

Vasile Aaron

Broscărie

se va continua, mai apoi la toate scările de bloc din oraș

Marți, 7 aprilie, operatorul contractat de Primăria Sibiu pentru dezinfecția scărilor de bloc a încheiat această operațiune, acoperind peste 2600 de scări din cartiere. O a doua acțiune în acest sens este programată să înceapă după Paști, din data de 22 aprilie.

Precizăm că dezinfecția zonelor publice din preajma blocurilor, precum și spălarea străzilor continuă.


Primăria Sibiu începe montarea dispozitivelor cu gel dezinfectant la scările de bloc. De luni, 13 aprilie până în 27 aprilie, cu întrerupere în perioada sărbătorilor pascale, Primăria Sibiu va instala aceste aparate cu capacitate de 600 de ml și le va umple cu gel dezinfectant. Operatorul contractat va preda președinților de asociații, administratorilor de bloc sau unui reprezentant al scării cantități pentru încă două umpleri, sub semnătură, sub supravegherea inspectorilor Primăriei.

Dispozitivele vor fi montate la intrarea în scară, pe interior, pentru ca doar locatarii să aibă acces la acestea.

Acțiunea va începe mai întâi la blocurile din Dioda și Turnișor, apoi în Vasile Aaron și Broscărie, cartiere cu un număr foarte mare de locatari la bloc, și se va continua la toate scările de bloc din oraș.

Comunicat de presă transmis de Mirela Gligore Șef Serviciu Comunicare, Relații Externe și Marketing – Primăria Municipiului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA