25.2 C
Sibiu
vineri, 22 septembrie, 2023

Sibian reținut după ce a fost prins de două ori conducând băut și fără permis

Știri din Județ

Unii șoferi, pe lângă faptul că nu respectă circulația pe timpul stării de urgență, aleg să se urce la volan băuți sau fără permise de conducere. Un bărbat a fost oprit de către polițiștii rutieri de două ori și culmea, de fiecare dată era băut. Mai mult, acesta nu avea permis de conducere. Este un caz clar de inconștiență, care se putea termina tragic pentru el sau pentru ceilalți participanți la trafic.

Astfel de cazuri sunt raportate zilnic de IPJ Sibiu

„La data de 8 aprilie, în jurul orei 21,30, pe strada Râului din municipiul Sibiu, în cadrul activităților curente de verificare a modului de respectare a măsurilor de circulație pe timpul stării de urgență, polițiștii au identificat și oprit în trafic un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu are dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că același bărbat a fost depistat în data de 6 aprilie, pe Calea Șurii Mari conducând același autoturism, de această data cu o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul refuzând, de asemenea, recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei.

Alte infracțiuni rutiere

La data de 8 aprilie, în jurul orei 15,00, în localitatea Brateiu, un tânăr în vârstă de 21 de ani, localnic, a fost depistat conducând un moped fără a deține acest drept.

La data de 8 aprilie, în jurul orei 16,00, pe raza comunei Hoghilag, polițiștii sibieni au oprit pentru control un moped condus de către un localnic în vârstă de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul este neînregistrat.” se arată în comunicatul de presă al IPJ SIBIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri