3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Trei tineri din Alțâna au jefuit casa unui localnic

Știri din Județ

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita, Post Poliție Nocrich, împreună cu colegii din cadrul Poliției Orașului Agnita, au reținut 3 tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În fapt, la data de 9 aprilie, în jurul orei 04,30, proprietarul unui imobil din localitatea Alțâna a reclamat faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 03,30, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde au sustras produse alimentare și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 650 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Nocrich, în jurul orei 09,00, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, fiind vorba despre trei localnici, în vârstă de 20, 18, respectiv 16 ani. O parte din bunurile sustrase au fost găsite și recuperate de la domiciliile presupușilor autori.

De asemenea, din investigațiile amănunțite realizate de polițiști, s-a concluzionat că alți doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 16 ani, tot din localitatea Alțâna, ar fi avut rolul de complici la săvârșirea faptei. 

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Tot în cursul zilei de ieri, față de tinerii care au împlinit vârsta majoratului polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz continuă.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Doar atât, reținere pt 24 de ore deși au fost găsite lucrurile furate? Pedeapsa este necesară pentru toți, indiferent de vârsta, mai ales in condițiile actuale ( unii sunt pedepsiți pt lipsa unei semnături)sa le piară pofta pt astfel de fapte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș