7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Bărbat din Tălmaciu reținut după ce a condus băut, fără permis și cu numere false

Știri din Județ

La data de 15 aprilie, polițiștii Postului de Poliție Turnu Roșu au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Tălmaciu, cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 20,45, în localitatea Turnu Roșu, bărbatul a fost identificat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înregistrare aplicat pe auto este unul fals.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Turnu Roșu.

La data de 15 aprilie, în jurul orei 15,30, în localitatea Apoldu de Sus, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus de catre un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în Ocna Sibiului.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 15 aprilie, în jurul orei 16:30, în satul Armeni, comuna Loamneș, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului, au identificat un localnic în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un ATV fără a deține acest drept, vehiculul fiind neînregistrat.

Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri