14.1 C
Sibiu
vineri, 23 februarie, 2024

Programul piețelor cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Știri din Județ

Sibienii vor putea achiziționa cu ocazia Sărbătorilor Pascale produse proaspete, de calitate din piețele agroalimentare.

Societatea a întreprins toate măsurile de siguranță impuse astfel încât sibienii să-și poată cumpăra produsele alimentare fără risc din piețe. Toate măsurile întreprinse sunt pentru sănătatea noastră, a tuturor.

În piețe se desfășoară periodic acțiuni de dezinfecție, la intrarea în hale s-au amplasat covoare impregnate cu substanțe dezinfectante pentru încălțăminte și dispensere cu lichid dezinfectant. Producătorii agricoli, operatorii economici și personalul angajat poartă mănuși și măști. Firma de pază împreună cu personalul societății supraveghează fluxul de persoane, astfel încât să se respecte distanța socială. Au fost împărțite flayere și s-au afișat recomandările autorităților publice pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Măsuri speciale au fost luate în hala din Piața Cibin, sectorul de comercializare a cărnii de miel este separat de sectorul de comercializare a produselor lactate, accesul în aceste sectoare făcându-se distinct. În sectorul de carne se intră pe ușa dinspre semaforul de lângă Podul Cibin, iar ieșirea se va face pe ușa dinspre copertinele de flori. În sectorul de produse lactate, intrarea se face pe ușa de lângă magazinul cu produse naturiste, iar ieșirea se face pe ușa dinspre stația de autobuz.

De asemenea, în Piața Rahova și Piața Vasile Aaron accesul se face pe uși distincte, numărul persoanelor care vor putea intra în hală fiind stabilit în funcție de numărul de producători prezenți. 

Asigurăm sibienii că toate piețele agroalimentare sunt aprovizionate zilnic cu legume proaspete de sezon, verdețuri, fructe, produse lactate, carne și preparate din carne.

Trebuie să ne adaptăm situației și să avem grijă atunci când mergem la cumpărături pentru a putea avea produse proaspete și românești pe masă în zilele de sărbătoare.

Facem un apel la consumatori să respecte distanța socială, să fie deschiși și să accepte măsurile care se impun astfel încât să nu se creeze aglomerație. Recomandăm sibienilor să meargă în cea mai apropiată piață de domiciliu, să aibă o listă de cumpărături astfel încât să nu piardă timp. În piață nu ieșim la plimbare. Să poarte în măsura posibilităților o mască chiar și improvizată și mănuși. Evitați orice contact direct. Dacă aveți simptome de răceală ușoară sau nu vă simțiți bine, evitați să mergeți la cumpărături sau în zone publice. 

Dacă aveți până în 65 de ani, încercați pe cât de mult posibil să evitați intervalul orar 11.00 – 13.00 pentru cumpărături.

Este foarte important ca persoanele din grupele de vârstă vulnerabile să folosească acest interval ca să-și achiziționeze produsele necesare.

Programul piețelor cu ocazia Sărbătorilor Pascale:

Luni – Vineri: 08.00 – 18.00

Sâmbătă: 08.00 – 16.00

Prețurile practicate în piețe la cele mai importante legume și fructe se publică în fiecare dimineață pe pagina noastră de facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

S-a deschis al doilea KFC Drive Thru din Sibiu