17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

PREMIERĂ: O firmă din Sibiu produce măşti pentru copii şi adulţi

Știri din Județ

În plină pandemie, România se confruntă cu o lipsă acută de măşti de protecţie. O firmă din Sibiu a început deja producţia de măşti. Noutatea constă în calitatea înaltă a materialelor folosite. „Producem măşti în condiţii de igienă şi protecţie la cele mai severe standarde” a declarat Dorin Lala, reprezentantul firmei sibiene.”Şi eu am copii şi am remarcat că nu există pe piaţă nicio mască special creată pentru ei. Iar cele de adulţi nu îi protejau perfect. Aşa că am creat şi testat măşti pentru copii, care pot fi folosite de la 2 la 6 ani. Forma lor este specială pentru dimensiunea feţei” a explicat Ovidiu Cojocar, administratorul firmei sibiene.

Firma produce deja măşti pentru adulţi şi copii realizate din materiale de calitate superioră. Detaliile tehnice ale măştii de protecţie confecţionată la Sibiu asigură eficienţa ei asemănătoare cu cea a măştilor FFP2. Masca are trei straturi suprapuse. Stratul exterior este din fibre sintetice neţesute cu densitate 70 gr/m2, al doilea este elementul filtrant Sintex fibertex de mare densitate 220gr/m2, iar al treilea strat, cel interior este din fibre sintetice neţesute densitate 50 gr/m2. De asemenea masca are o tijă metalică inserată în partea superioară pentru etanşare perfectă. Materialele utilizate sunt certificate de către producatori. „Forma ergonomică pentru utilizare îndelungată este creaţie proprie a firmei noastre” a explicat Lala, care a coordonat şi designul. Măştile nu sunt produse medicale, dar au o eficienţă foarte mare datorită materialelor folosite.

Firma a donat deja măşti de protecţie beneficiarilor din subordinea Protecţiei Copilului Sibiu. „Îi sprijinim şi cu alte materiale ori de câte ori putem” a spus Cojocar.

Firma livrează măşti en-gross în toată România. Pentru comenzi: 0747757029 sau distributieechipament@gmail.com. Detalii tehnice şi pe Pagina de facebook a firmei din Sibiu

masti Sibiu e
masti Sibiu
masti Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri