spot_img
22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Concertul de deschidere a Stagiunii ”Beethovenescu” transmis online

Știri din Județ

Publicitate

Unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale ale anului trecut, Deschiderea Stagiunii ”Beethovenescu”, va putea fi urmărit în această săptămână, în cadrul ”Stagiunii Online” a Filarmonicii de Stat Sibiu. Un concert lansat cu surle și trâmbițe (la propriu) care a umplut Sala Thalia în 10 octombrie 2019, va fi transmis online joi și vineri (23 și 24 aprilie 2020) pe pagina de facebook și site-ul instituției, cu începere de la ora 19. Toate evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Cu elemente grafice marca Dan Perjovschi, cu artiști de renume mondial și evenimente deosebite, noua stagiune muzicală a Filarmonicii de Stat Sibiu, intitulată sugestiv ”Beethovenescu” a debutat joi 10 octombrie 2019, la Sala Thalia cu ”Simfonia nr. 5” de Beethoven și ”Concertul pentru vioară și violoncel” de Brahms. Vedetele serii au fost maestrul Horia Andreescu și soliștii Ioana Goicea (vioară) și Leonid Gorokhov (violoncel).

În stagiunea online, publicul va putea urmări joi 23 aprilie ”Concertul pentru vioară și orchestră” de Brahms, iar vineri ”Simfonia nr.5” de Beethoven – cea mai cunoscută lucrare simfonică a tuturor timpurilor. Ambele concerte vor fi transmise pe pagina de facebook și site-ul instituției, cu începere de la ora 19, precum și pe posturile de televiziune locală TV Eveniment, TV Sibiu și TV Nova.

PublicitateStagiunea Beethovenescu a fost întreruptă brusc de Pandemia COVID-19 și de instaurarea Stării de Urgență, însă publicul fidel muzicii simfonice s-a mutat (împreună cu noi) în mediul online. Pagina de facebook a instituției numără în prezent peste 5300 de de followers. În mai puțin de o lună activitatea online a Filarmonicii a ajuns la peste 100.000 de persoane iar peste 60.000 au urmărit concertele publicate săptămânal de instituția noastră.

Concert online  aprilie
KA scaled
IMG  scaled
DSC scaled

Facebook: facebook.com/FilarmonicaSibiu

https://www.facebook.com/notes/filarmonica-de-stat-sibiu/concertul-de-deschidere-a-stagiunii-beethovenescu-transmis-online/3246534312023307/

web: www.FilarmonicaSibiu.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA