17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO: Un angajat de la „Evidența Persoanelor Sibiu” are coronavirus

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Prefectul Sibiului, Mircea Crețu a revenit cu noi lămuriri cu privire la cazul angajatului de la „Evidența Persoanelor Sibiu”, depistat pozitiv cu coronavirus.

Deși anterior s-a anunțat faptul că toate cele 7 persoane care au intrat în contact cu angajatul infectat au fost testate iar rezultatele sunt negative, acele informații sunt eronate, fiind cauzate de o eroare informatică.

Astfel dintr-un total de 7 teste, doar 2 rezultate au sosit. Dintre cele 2 rezultate, unul este pozitiv. Restul de teste sunt în faza de prelucrare.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Prefectura Sibiu a anunțat cu puțin timp în urmă faptul că o persoană angajată în cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Sibiu a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Aceasta a intrat în contact cu 7 persoane iar în urma testării tuturor, rezultatele sunt NEGATIVE.


„În ceea ce privește situația de la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu, precizăm faptul că a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 o persoană angajată. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, fiind sub monitorizare și tratament specific. S-a demarat o ancheta epidemiologică, în urma căreia, persoanele cu care aceasta a intrat în contact, 7 la număr, au fost izolate la domiciliu și testate. În urma testării toate cele 7 persoane cu care femeia a intrat în contact au primit rezultat negativ. Serviciul Public Comunitare de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu își desfășoare activitatea normal.” a declarat Prefectura Sibiu

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri