spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Swoboda Cisnădie: Un angajat testat pozitiv şi 10 izolaţi. Măsuri stricte

Știri din Județ

Publicitate

SIBIU INDEPENDENT a publicat în exclusivitate ieri despre cazul unui angajat testat pozitiv, care lucra la altă fabrică din Cisnădie, Swoboda. Am cerut reprezentanţilor concernului Swoboda câteva detalii despre situaţia creată şi măsurile luate. Martin Neft, şeful departamentului de comunicare al concernului internaţional Swoboda ne-a răspuns în exclusivitate:

Publicitate

„Angajatul în cauză a fost în companie două zile, 13 și 14 aprilie și a mers la medic la 15 aprilie. Înainte de aceasta, angajatul nu a mai fost la uzină mai mult de 3 săptămâni. Swoboda Sibiu a identificat toți cei 10 angajați care au fost în contact cu persoana respectivă, imediat după anunțarea testului pozitiv și i-a trimis acasă pe 23 aprilie. Rezultatele nu sunt încă disponibile. Swoboda Sibiu lucrează îndeaproape și într-o manieră de încredere cu Prefectura Sibiu.

Noi și autoritățile presupunem că persoana în cauză a fost infectată în afara uzinei noastre. Managementul uzinei din Swoboda Sibiu este în contact cu familia persoanei afectate prin intermediul departamentului Resurse Umane.

Swoboda a luat numeroase măsuri în toate locațiile sale, de câteva săptămâni, pentru a-și proteja angajații împotriva virusului Covid-19.

Măști și mănuși de protecție sunt disponibile în Sibiu și există obligația de a le purta. Produsele de dezinfectare sunt disponibile peste tot. Există instrucțiuni precise de igienă și o regulă de distanță de 2 metri.

Temperatura se măsoară la intrarea în clădire. Persoanele cu o temperatură mai mare de 37,4 grade Celsius nu au voie să intre în uzină. Toate locaţiile sunt curățate regulat de o companie specializată.

Swoboda Sibiu urmează toate măsurile guvernamentale extrem de strict.”

Martin Neft ne-a dat asigurări că firma SWOBODA a luat măsuri suplimentare pentru combaterea pandemiei şi la fabrica din Cisnădie încă de la începutul răspândirii bolii în România. el ne-a pus la dispoziţia lista de măsuri suplimentare luate de Swoboda:

„Reglementări extinse privind protecția igienică și dezinfectare, inclusiv creșterea personalului de curățare și dezinfectarea țintită a zonelor și suprafețelor cu risc.

Respectarea strictă a distanțelor minime în toate zonele.

Considerație specială pentru persoane sau grupuri de risc cunoscute.

Alimentarea neîntreruptă a dezinfectanților.

Diferite canale de comunicare, cum ar fi internet, intranet și grupuri de mesagerie.

Stabilirea pe termen scurt a posibilităților și reglementărilor tehnice și organizatorice pentru lucrări mobile, în scopul reducerii contactului fizic.

Lanțuri rapide de informații și izolare imediată în caz de posibile infecții sau simptome cu Covid-19. Oprire de călătorie pentru toți angajații și restricție maximă de acces a persoanelor externe.

- Coordonarea cu grupul local și global Corona de la Swoboda și coordonarea măsurilor, precum și utilizarea experienței din alte locații, în special China."
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare