COVID: Serviciul de Evidență a Persoanei Sibiu își suspendă activitatea de luni

Serviciul de Evidență a Persoanei, care funcționa la parterul sediului Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3, își suspendă temporar activitatea începând de luni, 27 aprilie în contextul în care cinci angajați ai acestui serviciu au fost confirmați până în prezent ca fiind infectați cu COVID – 19. Precizăm că opt dintre cei 11 angajați ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceștia nu au mai venit în contact cu publicul. Începând de astăzi și până în data de 30 aprilie toți angajații acestui Serviciu vor rămâne în izolare.

“Activitatea Serviciului va fi preluată de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu al cărui sediu este situat pe strada Câmpului, nr. 14. Persoanele care au avut programări la Serviciul de Evidență a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificate prin email cu privire la această modificare și vor fi îndrumate să se adreseze Direcției Județene de Evidență a Persoanei Sibiu” se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, nașterile și decesele, situate la etajul I al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent.

Precizăm că întreg sediul secundar al Primăriei situat pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 a fost dezinfectat în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie, precum și în cursul zilei de vineri, 24 aprilie.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *