0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bărbat decedat după ce mașina în care se afla a ars violent

Știri din Județ

O mașină care era parcată în curtea unei case din Rășinari a ars violent în această seară. Din primele informații, în interiorul mașinii a fost găsit un bărbat decedat, de aproximativ 60 de ani.

Cauza probabilă a incendiului a fost determinată de efectul termic al flăcării unei brichete în contact cu gazul unor butelii aflate în mașină.

Ziarul Sibiu Independent a aflat pe surse faptul că bărbatul și-a premeditat gestul și a ales să se sinucidă. Acesta a eliberat gazul din butelii iar apoi l-a aprins.

Autoturismul a ars în totalitate iar din cauza flăcărilor puternice, acoperișul casei a fost parțial afectat.

„Incendiul se manifesta la un autoturism staționat în curtea unui cetățean. Forțe mobilizate : pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu și membrii SVSU Rășinari. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii militari sibieni. A ars autoturismul în totalitate precum și aproximativ 20 mp din acoperișul casei. La fața locului, după lichidarea incendiului, s-a identificat o persoană de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, decedata în autoturism.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al flăcării unei brichete în contact cu gazul unor butelii care se aflau în autovehicul.”
a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș