spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Noapte „de foc” pentru pompierii militari sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Noapte grea pentru pompierii militari ai ISU Sibiu, aceștia au fost solicitați să intervină de urgență în sprijinul cetățenilor în mai multe incendii sau incidente casnice.

Un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case din localitate Noiștat, comuna Iacobeni. Alerta s-a dat în jurul orei 21:45. La fața locului s-au mobilizat prompt pompierii militari ai Stației Agnita cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. A ars aproximativ 10 mp din jurul coșului de fum. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum neizolat corespunzător.

O altă intervenție dificilă a avut loc în jurul orei 21:25, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 care sesiza o posibilă intoxicație cu monoxid de carbon în municipiul Sibiu, str. Ana Ipatescu, echipaje Smurd și SAJ au intervenit de urgență pentru acordarea de îngrijiri medicale unei familii formată din 5 copii si 2 adulți care se incălzeau cu o sobă de teracotă. Toată familia a fost transportată la spitalul CPU Luthe. Acestea erau în stare de conștiență, stabile și cooperante.

Noaptea de „foc” a pompierilor sibieni s-a încheiat după stingeea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Valchid, comuna Hoghilag. În jurul orei 06:15 pompierii militari ai Detașamentului Mediaș și Dumbrăveni alături de membrii SVSU Dumbrăveni. Incendiul, care a mistuit o anexă gospodărească de aproximativ 25 mp și s-a propagat și la acoperișul casei de locuit pe o suprafață de cca 45 mp a fost lichidat cu puțin timp în urmă. De asemenea, 7 găini au fost surpinse de incendiu.
Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la cablurile aflate în interiorul anexei gospodărești.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului