14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

VESTE BUNĂ – Nici un caz nou de coronavirus în județul Sibiu

Știri din Județ

Până astăzi, 26 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.054 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 238 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar în ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate cazuri noi.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 1759 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 238 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 220 adulți și 18 copii) și 767 de persoane confirmate negativ.

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 61 de persoane, iar 16 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1018 persoane izolate și 252 persoane în carantină.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 608 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 401 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 236 de pacienți. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.775 de persoane. Alte 24.052 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 136.518 de teste.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri