spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

97 de pasageri care au venit cu avionul din Germania, izolați la domiciliu

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, 11 Martie, pe Aeroportul Internațional Sibiu a aterizat un avion de la Stuttgart care a avut la bord un număr de 97 de persoane .


Dat fiind faptul că zborul vine din Germania ,în contextul prevenirii răspândirii noului CORONAVIRUS, Grupul de Suport tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii s-a întrunit în ședință de urgență la sediul Instituției Prefectului Județul Sibiu luându-se hotărârea ca persoanele să între in izolare la domiciliu urmând a fi respectată procedura de monitorizare specifică.

ACTUALIZARE ora 17.00: Acesta a fost primul avion a cărui pasageri reprezentaţii DSP Sibiu i-au evaluat şi triat medical. Toate cursele aeriene începând de astăzi de la prânz care intră în ţară din Germania, Franţa şi Spania vor trece prin aceste triaje. Pasagerii vor primi un formular pe care îl vor completa. Reprezentanţii DSP vor face triajul. Cei care se consideră că pot fi infectaţi cu coronavirus sunt duşi în izolare la domiciliu sau carantină, în funcţie de situaţie.

Descarcă aici modelul oficial de declaraţie care trebuie dat de azi de fiecare cetăţean care intră în România. (sursa Poliţia Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri