10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Cine este noul manager al Spitalului Judeţean Sibiu?

Știri din Județ

După o lună de selecţie dosare, interviuri şi proiect de management astăzi este ziua numirii în funcţia de manager a Spitalului Judeţean Sibiu a doamnei dr. Liliana Coldea. Noul manager şi-a propus introducerea de standarde de calitate şi control managerial intern. De asemenea are în plan ca în 3 ani să renoveze toate clădirile Spitalului rămase fără investiţii cu fonduri atrase de la Consiliul Judeţean, sponsori şi alte surse. Dr. Liliana Coldea a estimat că în trei ani va avea nevoie de peste 1,6 miliarde de euro pentru a duce Spitalul Judeţean la standardele dorite.

Pentru aceste idei şi multe altele prezentate în planul de management, comisia i-a dat nota 9,82 şi fiind singurul candidat, a trecut ultimul test al concursului. Comisia de examinare a fost condusă de dr. Gabriel Budescu, director DSP Sibiu.

Dr. Liliana Coldea a condus în perioadele 2008-2012 şi 2015 – 2020 Spitalul CF din Sibiu. Ea este şi conferenţiar universitar la Facultatea de Medicină din Sibiu, secţia Nursing, unde activează din 1998. Liliana Coldea este doctor în medicină şi are dublă specializare în cardiologie şi medicină internă, conform propriului CV.

Nu a început activitatea, dar au început atacurile

Dr. Liliana Coldea nu a apucat să semneze contractul de management al Spitalului Judeţean că au şi început atacurile la adresa ei. PSD Sibiu, prin consilierii judeţeni, au cerut public anularea concursului pe motiv că nu toţi membrii comisiei de examinare îndeplineau cerinţele legale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri