spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Crucea Roșie Sibiu a distribuit materiale de protecție spitalelor și alimente familiilor nevoiașe

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, Filiala Crucii Roșii Sibiu a realizat o nouă distribuție de pachete umanitare dar și materiale de protecție. Aceștia au distribuit 100 de pachete cu alimente de primă necesitate către familii vulnerabile din întreg județul.

Voluntarii au ajuns cu ajutoare la Vurpăr, Agnita, Rășinari, Copșa Mare, Turnu Roșu dar și în municipiul Sibiu. În localitatea Vurpăr, alimentele au ajuns la 25 de famillii care se află în carantină, iar în restul localităților la persoane vulnerabile, cu vârste de peste 65 de ani dar și la familii cu o situație economică precară.

Toate aceste cazuri umanitare au fost verificate de asistenți sociali din cadrul primăriilor.

O parte din aceste pachete au fost distribuite și către Asociația We Help și Asociația Femeilor din Sibiu care le-au oferit beneficiarilor lor.

Totodată, 15 persoane izolate la domicliu, în cartierul Gușterița, au primit azi alimente neperisabile de la Crucea Roșie Sibiu.

Pachetele alimentare au conținut alimente de primă necesitate dar și câte, un cozonac donat de Transagape, mălai, făină, grisine și dulciuri donate de  prietenii noștri  de la Boromir.

Și persoanlul medical din Sibiu a primit astăzi materiale de protecție de la Crucea Roșie Sibiu, astfel :

  • Secția de Cardiologie I si Cardiologie II : 1.000 perechi mănuși, 500 măști chirurgicale de unică folosință și 50 de combinezoane
  • Secția Diabet și Boli de Nutriție : 600 perechi mănuși, 300 măști chirurgicale de unică folosință

Serviciul de Ambulanță a primit de la noi o donție de 15 kg de ciocolată Milka iar Spitalul de Pediatrie, pe lângă o donație consistentă de ciocolată Milka și grisine a primit pentru copii internați în această perioadă  mâncare Hipp, produse de igienă corporală pentru copii ( șampon, gel de duș și cremă de corp).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri