spot_img
10.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Baza Salvamont din Păltiniș – lucrări la zidul de sprijin și la fundația clădirii

Știri din Județ

Publicitate

Veste bună pentru iubitorii de munte, de câteva zile au fost reluate lucrările de execuție la obiectivul de investiții Construire Bază de Salvare în stațiunea Păltiniș.
Clădirea bazei de salvare va fi compusă din subsol, parter și etaj. La subsol va fi amenajată o sală de fitness și vor fi organizate spații de depozitare și garaje. La parter va fi amplasat un punct de prim ajutor cu birou dispecer și vor fi amenajate camere de cazare. La etaj va fi organizată o sală de mese și alte spații destinate depozitării produselor alimentare. Pe exteriorul clădirii va fi montat un panou de cățărare pentru antrenament.

Ne bucurăm că a trecut sezonul rece și echipa de lucru a putut relua lucrările la noua bază de
salvare. Sunt 24 de luni la dispoziția constructorului pentru a realiza o nouă clădire, benefică pentru toți angajații Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu, dar și pentru iubitorii de munte, a declarat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Această clădire este destinată bazei Salvamont, precum și turiștilor care pot beneficia, la nevoie, de cazare și instructaje montane.

În perioada următoare se vor executa lucrări la zidul de sprijin și la fundația clădirii. Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, iar valoarea contractului de ridică la suma de 2,246,259,32 lei fără TVA.
Finanțarea acestei investiții este asigurată din fonduri guvernamentale și din bugetul Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA