Nu a mai suportat carantina și a amenințat că se aruncă de la etaj

Un bărbat care a sosit din Franța și a fost carantinat astăzi într-o locație din Sibiu, nu a suportat faptul că nu poate merge la domiciliul propriu și a amenințat că se aruncă de la balcon.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție dar și negociatori profesioniști din cadrul IPJ SIBIU. Din fericire, bărbatul a fost convins să renunțe la forma de protest și să reintre în camera locului de carantină.

Durata intervenției a fost de aproximativ o oră. Polițiștii au decis să nu-l sancționeze pe bărbat.

Sibiu Independent a aflat pe surse faptul că bărbatul care a amenințat că se aruncă de la balcon este cazat în regim de carantină la hotelul Apollo din Sibiu.

“În seara zilei de 9 mai, în jurul orei 19,40, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină într-un centru de carantină din județul Sibiu, unde un bărbat amenința că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul 1.

La fața locului au intervenit cei doi polițiști negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reușit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unității fără a recurge la gesturi extreme care i-ar putea periclita viața.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, carantinat în cursul acestei zile după ce s-a întors din Franța.” a declara Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *